Over ons

Velotia: enjoy your future mobility!

Als jong dynamisch bedrijf presenteren wij ons als nieuwe speler op de markt van elektrisch rijden. Met de Velotia City E-scooter bieden wij een betrouwbaar en veilig vervoersmiddel voor jong en oud.  

EURO-4 norm 

Vandaag de dag ligt er steeds meer nadruk op het milieu. Dat betekent dat uitstoot niet meer van deze tijd is. Vol trots melden wij dat onze Velotia City E-scooter voldoet aan de EURO-4 norm. Als groen bedrijf richten wij ons ook op Maatschappelijk Verantwoord Ondernemen (MVO). Ons motto is niet voor niets: simpel tanken met een stekker. 

Mobiliteit

Wij vinden elektrische mobiliteit enorm belangrijk. Gemakkelijk door een drukke stad laveren en zonder uitstoot en geluidsoverlast overal veilig kunnen komen. Met het nieuwe merk Velotia willen wij met E-scooters de Europese markt veroveren. Zodoende dat er de komende jaren steeds meer betaalbare modellen bij zullen komen.

Productie 

De Velotia City E-scooter hebben wij zelfstandig ontwikkeld in samenwerking met een Chinese partner. Wij bieden deze trendy, snelle en betrouwbare elektrische scooters aan voor dagelijks gebruik tegen een aantrekkelijk tarief.

Informatie voor scooter-dealers

Bent u nog geen dealer van de Velotia City E-scooter en wilt u meer informatie ontvangen? Wij vertellen u alles over dit handig vervoermiddel. Wij garanderen dat de Velotia City E-scooter zichzelf verkoopt. Bel of mail ons vrijblijvend via +31 (0) 40–2092929 of info@velotia.nl. Wij staan u graag te woord.

 

Onze scooter

Heb je behoefte aan gemakkelijk vervoer, zonder uitstoot voor het milieu? Wil je geruisloos door de stad rijden en overal kunnen parkeren? Kies dan voor de trendy City E-scooter van Velotia.

Milieubewust 

Onze elektrische scooter laad je op in het stopcontact; thuis of op het werk. Dat betekent geen herrie en stankoverlast. Daarmee voldoet de Velotia City E-scooter aan de huidige én toekomstige milieunorm van de meeste steden. De verfijnde elektromotor laat jou nooit in de steek. Met de koppeling trek je direct op en zoef je weg naar jouw bestemming. De Velotia City E-scooter is daarmee snel én betrouwbaar!

Trendy uiterlijk

Met z’n 10 inch banden, metallic lak en digitale display heeft de Velotia E-scooter een trendy en bijna futuristisch uiterlijk. Met de mooi vormgegeven ledverlichting ben je bovendien goed te zien in het donker. Zo ga je veilig op pad. De accu kun je overigens gemakkelijk uitnemen en onder het zadel vind je een handige opbergruimte voor de oplader.

Wendbaar lichtgewicht

De Velotia City E-scooter valt met 62 kg onder de lichtgewichten. Daardoor ben je snel wendbaar en met de gemakkelijke bediening zoef je geruisloos door het verkeer. Wist je trouwens dat je met een volle accu een bereik hebt tot wel 70 km? Het is aan jou voor welke stand je kiest; ‘sport’ of voor ‘eco’.

Snelheid en bereik 

De Velotia City E-scooter bieden wij aan in 2 snelheden; 25 óf 45 km/uur. Aan jou de keuze. Houd er wel rekening mee dat bij 45 km/u een helm verplicht is. Wanneer je de accu volledig hebt opgeladen kun je tot wel 70 km doorrijden. Daarmee heb je dagelijks rijplezier.

Veilig en betrouwbaar

Met de Velotia City E-bike rijd je altijd veilig en betrouwbaar. Ten eerste heb je geen kans op lekke banden door het tubeless systeem. Ook kun je goed en krachtig remmen door de hydraulische schijfremmen in het voorwiel en de trommelremmen in het achterwiel. De jaarlijkse onderhoudsbeurt zorgt ervoor dat je E-scooter in optimale conditie blijft.

Prestatie 

Door de hoge kwaliteit li-ion accu (48 Volt) en de krachtige motor (1.200 Watt) gaat de Velotia City E-scooter wel 4x langer mee dan reguliere loodaccu’s van andere elektrische scooters. Trouwens, de lichte accu kun je wel 1.600x opladen. Daarna kun je ‘m gemakkelijk vervangen. Ook bij lagere temperaturen presteert de accu uitstekend. 

Contact 

Spreekt onze elektrisch scooter je aan en wil je besparen op verbruiks- en onderhoudskosten? Wil je meer weten over de Velotia City E-scooter en alle mogelijkheden? Neem gerust contact met ons op via 040 – 2092929 of info@velotia.nl.